Työpaikat – Ikikiva työnantajana

Ammattitaitoiset ja ahkerat työntekijät ovat yrityksemme voimavara. Ikikiva työllistää tällä hetkellä 5 ihmistä, mutta olemme aina valmiita tarjoamaan työtä myös uusille kokelaille. Työpaikka Ikikivan tiimissä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle osa-aikaiseksi tulonlähteeksi, mutta palkkaamme tarvittaessa uusia työntekijöitä myös kokopäiväisiin työsuhteisiin.

Kaikki työtehtävämme eivät välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta työskentelystä kotipalveluiden parissa, mutta esimerkiksi lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyys katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös ajokortti sekä työkäyttöön sopiva auto, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Mikäli meille tulee äkillinen tarve johonkin työtehtävään, niin julkaisemme avoimesta työpaikasta virallisen tiedotteen verkkosivuillamme sekä mahdollisesti myös somessa. Meillä on kuitenkin hiljaisesti käynnissä myös avoin ympärivuotinen haku, joten voit olla meihin yhteydessä milloin haluat.

Hae Ikikivalle töihin!

Jos haluaisit työskennellä Ikikivan tarjoamien kotipalveluiden parissa, niin voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen alla olevan lomakkeen avulla.

Ota yhteyttä

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo