Kodin otsonointi

Otsonointi on tehokas menetelmä erilaisten hajuhaittojen poistamiseen. Tyypillinen käyttökohde kodissa on esimerkiksi ummehtunut kellari, jonka haju leijailee ylös huoneistoon saakka. Ummehtuneisuuden hajua ei yleensä pysty poistamaan pelkällä siivouksella, jonka vuoksi otsonointi voi olla hyvä ratkaisu tähän.

Otsonointia saatetaan tarvita esimerkiksi myös silloin jos asukkaat ovat esimerkiksi polttaneet pitkään tupakkaa sisätiloissa, jolloin tupakan haju on pinttynyt huoneistoon pysyvästi.

Vaikka otsonaattorilla suoritettava otsonointi poistaa mm. homeen, tupakan ja tunkkaisuuden hajun, on huomionarvoista, että aina otsonoinnin jälkeen käsitelty tila tulisi tuulettaa ja sekä pyyhkiä puhtaaksi mahdollisista otsonin ja otsonin irrottamista jäämistä.

TILAA ILMAINEN ARVIO KOTISI OTSONOINNISTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion kotisi otsonoinnista. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista. Voit myös vuokrata meiltä otsonointilaitteen ja hoitaa otsonoinnin itse.

Ota yhteyttä

Lue lisää otsonoinnista

Hajujen poisto otsonoinnilla

Yleisin käyttötarkoitus otsonoinnille on erilaisten hajuhaittojen vähentäminen. Otsonointi poistaa tehokkaasti esimerkiksi tupakoinnista, tulipalosta sekä eläimistä tarttuneita hajuhaittoja.

Lue lisää

Vuokraa otsonointilaite

Ikikiva vuokraa otsonointilaitteita yksityis ja yrityskäyttöön. Meiltä löytyy otsonointilaite sopivaan käyttötarkoitukseen käyttökohteen koon sekä otsinointitarpeen mukaan.

Lue lisää

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo