Erikoissiivoukset Jyväskylä

Ikikiva tarjoaa erilaisia erikoisiivous -palveluja Jyväskylän alueella. Teemme esimerkiksi allergiasiivousta, otsonointia, muutto- ja loppusiivouksia sekä remonttisiivouksia. Siivouspalvelu räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia sekä tarpeita ajatellen.

Siivouspalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Siivouspalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Siivouspalveluihimme kuuluvat mm:

  • Allergiasiivous
  • Hajujen poisto
  • Muutto- ja loppusiivoukset
  • Remonttisiivous

TILAA ILMAINEN ARVIO ERIKOUSSIIVOUKSESTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion erikoissiivouksen toteuttamisesta. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ IKIKIVAN TARJOAMISTA ERIKOISSIIVOUKSISTA

Allergiasiivous

Ikikiva tarjoaa ammattitaitoista allergiasiivousta Jyväskylän alueella. Allergiasiivous räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia sekä tarpeita ajatellen.

Lue lisää

Remonttisiivous

Ikikivan suorittama remonttisiivous varmistaa, että huoneistoon ei jää ei-toivottua rakennuspölyä tai muita epäpuhtauksia. Remonttisiivouspalvelumme räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan tarpeita ajatellen.

Lue lisää

Muutto- ja loppusiivoukset

Ikikivan Muutto- ja loppusiivous -palvelu varmistaa että asuntosi on aina viimeisen päälle siivottu. Muuttaminen on yleensä hyvin raskas ja kiireinen prosessi, jolloin muutto- ja loppusiivouksen teettäminen ostettuna palveluna voi olla hyvinkin arvokas voimavara.

Lue lisää

Ikikiva 2020