Allergiasiivous Jyväskylä

Monet suomalaiset kärsivät erilaisista allergioista ja hengitystieoireista. Tämän vuoksi huoneilman siisteytyeen on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta oireita aiheuttavien allergeenien määrä voidaan minimoida. Moni herkästi oireileva ihminen ei myöskään välttämättä pysty itse siivoamaan kotiaan pölyn ilmaan leviämisestä aiheutuvien voimakkaiden oireiden vuoksi.

Ikikiva tarjoaa ammattitaitoista allergiasiivousta Jyväskylän alueella. Allergiasiivous räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia sekä tarpeita ajatellen. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi astmaatikot ja muista hengitystiesairauksista kärsivät ihmiset, sairaudesta tai leikkauksesta toipuvat henkilöt sekä kaikki muut jotka voivat tarvita terveydellisistä syistä normaalia siivousta tehokkaampaa siivousta.

Allergiasiivous toteutetaan Rainbow-siivousjärjestelmällä ja siivouksessa käytetään hajusteettomia pesuaineita.

Siivouspalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Siivouspalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

TILAA ILMAINEN ARVIO ALLERGIASIIVOUKSESTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion allergiasiivouksen toteuttamisesta. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo