Muutto ja loppusiivoukset Jyväskylä

Ikikivan Muutto- ja loppusiivous -palvelu varmistaa että asuntosi on aina viimeisen päälle siivottu. Muuttaminen on yleensä hyvin raskas ja kiireinen prosessi, jolloin muutto- ja loppusiivouksen teettäminen ostettuna palveluna voi olla hyvinkin arvokas voimavara. Muuton aikana huoneistoon leviää pölyä sekä muuta likaa. Myös huonekalujen sekä muiden laitteiden alta saattaa paljastua hyvinkin suuria likämääriä, jonka vuoksi muutto- ja loppusiivoukset ovat aina tavallista siivousta vaativampia töitä.

Kun muutat, niin edellinen kotisi on siivottava perusteellisesti, jotta seuraava asukas voi astua sisään hyvillä mielin. Tällöin myös varmistat ettei esimerkiksi vuokranantajasi lähetä perääsi laskua siivouksesta, koska asuntosi oli siivottu kehnosti. Lasku saatetaan vähentää myös mahdollisesta vuokravakuudesta. Ikikiva toteuttaa ammattitaitoisesti kotisi loppusiivouksen muuton jälkeen. Monet ihmiset haluavat myös siivota uuden kotinsa ennen muuttoa. Tämän vuoksi voimme huolehtia myös uuden osoitteesi siivoamisesta ennen muuttoasi. Tällöin matkassa on myös yksi kuormittava tekijä vähemmän.

Muutto- ja loppusiivouspalvelumme räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan tarpeita ajatellen. Muutto- ja loppusiivouspalvelumme kustannuksista saat lisätietoa Siivouspalveluiden Hinnastot -sivulta. Ikikivan siivouspalveluiden käyttämisestä saat myös kotitalousvähennyksen.

Muutto- ja loppusiivoukseen kuuluvat mm:

  • Pölyn ja lian poistaminen
  • Lattioiden ja tasojen pesu
  • Roskien vieminen
  • Hajujen poisto

TILAA ILMAINEN ARVIO MUUTTO- JA LOPPUSIIVOUKSEN TOTEUTTAMISESTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion muutto- ja loppusiivouksen toteuttamisesta. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo