Otsonointi

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa sisäilmasta epätoivottuja hajuja sekä epäpuhtauksia. Otsonointi tuhoaa ja eliminoi epätoivottuja hajuja, bakteereja, viruksia sekä hometta.

Ikikiva suorittaa otsonointia Jyväskylän alueella sekä vuokraa otsinointilaitteita myös muualle suomeen. Otsonointilaite soveltuu nopeaan ja tehokkaaseen ilman sekä pintojen desinfiointiin, puhdistukseen, allergiasaneeraukseen, hajunpoistoon sekä esimerkiksi palo- ja vesivahinkojen jälkisaneeraukseen.

Yksi hyvin usein otsonoinnilla ratkaistava ongelma on poistaa sillä esimerkiksi tupakansavusta aiheutuneita hajuhaittoja. Joskus myös jos asunto on esimerkiksi ollut pitkään tyhjillään, on viemäristä nouseva haju saattanut vallata sisäilman.

Otsonointi sopii hyvin moniin eri käyttökohteisiin, koska se ei itsessään pidä sisällään mitään myrkyllisiä kemikaaleja. Otsonointikäsittely tapahtuu puhtaasti hapen palamisprosessin seurauksena, jonka vuoksi siitä ei jää jälkeensä mitään kemikaalijäämiä tai muita terveydelle haitallisia haittoja.

Pääsääntöisesti otsonointi kestää vuorokauden (asunnon). Mikäli tila on suurempi tai hajuhaitta pinttyneempi, saattaa kohde vaatia pidemmän käsittelyajan.

Otsonointiin sopivia käyttökohteita ovat mm:

  • Tupakoinnista johtuvat hajuhaitat
  • Ummehtunut sisäilma
  • Homeen haju sisätiloissa
  • Eläinten haju sisätiloissa
  • Viemärin haju sisätiloissa
  • Vanhat autot ja asuntovaunut

Tilaa ilmainen arvio otsonoinnista

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion aiheesta otsonoinnista. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista. Voit myös vuokrata meiltä otsonointilaitteen ja hoitaa otsonoinnin itse.

Ota yhteyttä

Lue lisää otsonoinnista

Kodin otsinointi

Tyypillinen käyttökohde kodissa on esimerkiksi ummehtunut kellari, jonka haju leijailee ylös huoneistoon saakka. Ummehtuneisuuden hajua ei yleensä pysty poistamaan pelkällä siivouksella, jonka vuoksi otsonointi voi olla hyvä ratkaisu tähän.

Lue lisää

Hajujen poisto otsonoinnilla

Yleisin käyttötarkoitus otsonoinnille on erilaisten hajuhaittojen vähentäminen. Otsonointi poistaa tehokkaasti esimerkiksi tupakoinnista, tulipalosta sekä eläimistä tarttuneita hajuhaittoja.

Lue lisää

Otsonointilaitteet

Otsonointilaitteen avulla, jota myös otsonaattoriksi kutsutaan, voidaan tehokkaasti poistaa erilaisia hajuhaittoja asuntojen sisäilmasta sekä myös muissa kohteissa, kuten asuntoautoissa.

Lue lisää

Vuokraa otsonointilaite

Ikikiva vuokraa otsonointilaitteita yksityis ja yrityskäyttöön. Meiltä löytyy otsonointilaite sopivaan käyttötarkoitukseen käyttökohteen koon sekä otsinointitarpeen mukaan.

Lue lisää

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo