OTSONOINTILAITTEET ELI OTSONAATTORIT

Otsonointilaitteen avulla, jota myös otsonaattoriksi kutsutaan, voidaan tehokkaasti poistaa erilaisia hajuhaittoja asuntojen sisäilmasta sekä myös muissa kohteissa, kuten asuntoautoissa. Tyypillinen otsonoinnin käyttötarkoitus on poistaa esimerkiksi tupakoinnista aiheutuneita hajuja. Myös jos esimerkiksi jokin kohde on ollut pitkään asumaton, se on saattanut alkaa ummehtua tai muuten haista oudolta, jolloin otsonaattori voi auttaa puhdistamaan ilmaa.

Otsonaattorit käyttökohteen mukaan

Otsonointilaite soveltuu nopeaan ja tehokkaaseen ilman sekä pintojen:

  • desinfiointiin
  • puhdistukseen
  • allergiasaneeraukseen
  • hajunpoistoon
  • palo- ja vesivahinkojen jälkisaneeraukseen

Otsonointi eliminoi ja tappaa hajuja, bakteereja, viruksia sekä hometta.

Erilaisia otsonointilaitteita on moneen eri käyttökohteeseen sopivia ja yleensä laitteen tehoa kuvataan sillä, kuinka paljon laite kykenee tuottamaan otsonia ympäristöön tunnissa. Teho määrittää laitevalinnan sen mukaan, kuinka suuri tila kuutiomäärällisesti halutaan otsonoida. Mitä suurempi tila, niin sitä tehokkaampi laite tarvitaan. Joskus kuitenkin voi olla järkevintä käsitellä suurta tilaa monella laitteella samaan aikaan, jolloin otsonoinnin teho on tasaisempi läpi huoneiston.

Vaikka otsonaattorilla suoritettava otsonointi poistaa mm. homeen, tupakan ja tunkkaisuuden hajun, on huomionarvoista, että aina otsonoinnin jälkeen käsitelty tila tulisi tuulettaa ja sekä pyyhkiä puhtaaksi mahdollisista otsonin ja otsonoinnin irrottamista jäämistä.

Ikikiva suorittaa otsonointia sekä vuokraa otsonointilaitteita

Meiltä löytyy otsonointilaite sopivaan käyttötarkoitukseen käyttökohteen koon sekä otsonointitarpeen mukaan. Otsonaattorin avulla poistat hajuhaitat esimerkiksi kodissa, mökillä, veneissä, asuntovaunuissa sekä missä vaan haluat päästä eroon tilaan pinttyneistä hajuhaitoista.

TILAA ILMAINEN ARVIO OTSONOINNISTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion otsonoinnista. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista. Voit myös vuokrata meiltä otsonointilaitteen ja hoitaa otsonoinnin itse.

Ota yhteyttä

Lue lisää otsonoinnista

Vuokraa otsinointilaite

Ikikiva vuokraa otsonointilaitteita yksityis ja yrityskäyttöön. Meiltä löytyy otsonointilaite sopivaan käyttötarkoitukseen käyttökohteen koon sekä otsinointitarpeen mukaan.

Lue lisää

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo