Vuokrattavat laitteet

Vuokrattavat laitteet

Laitteet vuokrattavana tee-se-itse-siivoukseen! Vuokraus on ekologinen ja järkevä vaihtoehto laitteen ostamiselle.

Meiltä löytyy:

Otsonointilaite 10 000 mg/h

35€/vrk, 70€/viikonloppu (sis. alv.)

Otsonointilaite 10 000 – 12 000 mg/h

35€/vrk, 70€/viikonloppu (sis. alv.)

Kärcher tekstiilipesuri

30€/vrk, 50€/2vrk/viikonloppu, sis. 2 pesutablettia.
Lisätabletit 2€/kpl.

Rainbow-puhdistusjärjestelmä

30€/vrk, 60€/viikonloppu

Rainbow-puhdistusjärjestelmä

Rainbow-puhdistusjärjestelmällä saat puhtaan ja pölyttömän huoneilman toisin kuin perinteisillä imureilla uniikin teknologian ja suunnitteluratkaisuiden ansiosta. Kaikki pöly kerääntyy vesisäiliöön eikä pölyä siten pääse takaisin huoneilmaan.

“Reiskan” kanssa saat tehtyä suursiivouksen kotiisi helposti ja tehokkaasti. Mukaan tulee lisävarusteena aina tehokas iso tamppari, jolla saa syväpuhdistettua matot, patjat ja sohvat. Lisävarusteena myös minitamppari, jolla saat pienemmät osat puhdistettua.

Lattiasuulake on suunniteltu niin, että saat samalla helposti imuroitua myös seinät ja katot.

Kun kaikki pöly kerääntyy vesisäiliöön, ei voi kun hämmästellä ja ihmetellä pölyn määrää. Samalla myös huoneilma puhdistuu.

Rainbow

Kuinka se toimii?

Tyypillinen pölynimuri käyttää roskien ja pölyn keräämiseen pölypussia. Pussi toimii oikein vain viisitoista minuuttia käyttöönotostaan. Silloin pöly on peittänyt pölypussin pienet reiät ja ilmavirta on loppunut. Sen jälkeen imuri puhaltaa pölyn takaisin huoneilmaan.

Rainbow E2:n sydän on separaattori, joka tekee pölyn niin raskaaksi, että se voidaan vetää vesiastiaan. Pöly ja lika jäävät vesiastiaan ja vain vesipesty puhdas ilma tulee takaisin huoneilmaan.

Separaattoria pyörittää tietokoneistettu, tehokas ja hiiletön moottori, josta huoneilmaan ei lähde mitään hiilipölyä. Sidottu pöly jää vesiastiaan miltei sataprosenttisesti (99,997%). Rainbow E2:een on lisätty pestävä HEPA-suodatin, joka vie siivouksen uudelle tasolle. Sillä saat täysin puhtaan huoneilman. Siivouksen jälkeen likainen vesi vain heitetään wc-astiaan.

Laitteissa, joissa ei ole poistoilmansuodatinta, puhallettaessa ilmaa vesiastian lävitse astiassa olevat mikrobit voivat aerosolisoitua ja päätyä huoneilmaan, jossa ne voivat aiheuttaa vakaviakin terveyshaittoja. Rainbow on ainoa laite, jossa on pestävä Hepa-poistoilmansuodatin.

Kaksitoiminen moottori mahdollistaa hiljaisen käyntiäänen. Matalampi taso on tarkoitettu ilmanpuhdistukseen, jolloin ääni ei häiritse. Kovimmalla tasolla oikeiden laitteiden kanssa sitä käytetään puhdistukseen ja tietenkin nopeaan ilmanpuhdistukseen.

Lisävarusteena saat mukaasi myös AquaMate® -matonpesulaitteen (lisähinta 10 € /vrk)

Maksimoi Rainbown puhdistuskyky AquaMate-mattopesurilla, joka käyttää luonnollista veden puhdistusvoimaa ja erityisesti tälle suunniteltua AquaMate tekstiilipesuainetta. AquaMaten pyörivä harjaosa yhdessä veden kanssa tunkeutuu syvälle maton kuituihin puhdistaen ja huuhdellen.

Valmiina milloin vain: