Yritys – Ikikiva Oy

Olemme koti- ja siivouspalveluita tuottava yritys ja toimimme pääasiassa Jyväskylän alueella. Ikikiva tarjoaa yksilöllistä ja luotettavaa apua arjen askareisiin. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi kotisiivoukset, muuttosiivoukset, ikkunanpesut, allergiasiivoukset ja asiointiapu. Vuokraamme myös esimerkiksi siivous- ja otsonointilaitteita koti- ja yrityskäyttöön.

Ikikiva on myös Jyväskylän kaupungin hyväksymä ja virallinen yksityisten sosiaalipalveluiden tuottaja. Palvelumme käyvät lisäksi myös kotitalousvähennykseen.

Yhteystiedot

Ikikiva Kotipalvelut
Mervi Kiikka
Latostentie 25
40420 Jyskä

puh. 041 546 6642
kiikkamervi@gmail.com

y-tunnus 2766735-8

Ota yhteyttä ja sovi arviointikäynti!

Ikikivan tarina

Ikikiva on toiminut alkujaan jo vuodesta 2004 alkaen, aluksi toiminimellä ja 2016 alkaen Ikikiva Oy nimellä. Ikikiva Oy työllistää tällä hetkellä viisi työntekijää. Yrityksen vahvuuksia ovat pitkäaikaiset luotettavat asiakassuhteet ja asiakaslähtöinen toiminta. Asiakkaat ovat meille kaikki yhtä tärkeitä ja tavoitteena on antaa jokaiselle niin hyvää palvelua kuin mahdollista. Paras palaute tulee tyytyväiseltä asiakkaalta.

Mistä nimi Ikikiva tulee?

Moni kysyy, mistä yrityksen nimi on tullut. Yrityksen nimi tulee edesmenneeltä koiraltani, FIN MVA Hiidenparran Ikikivalta, eli tuttavallisemmin Otolta. Otto oli kovasti hengessä mukana yritykseni perustamisen aikaan. Otto oli nimensä mukaisesti Ikikiva, kaikille kiltti ja yksi hyväluontoisimmista koirista, joita olen tavannut. Aivan mahtava tapaus!

Ystävällisin terveisin yrittäjä ja sairaanhoitaja
-Mervi Kiikka

Ota yhteyttä

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo