Siivouspalvelut Jyväskylä

Ikikiva tarjoaa erilaisia siivouspalveluja moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Siivouspalvelu räätälöidään aina luottamuksellisesti ja suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia sekä tarpeita ajatellen. Asiakkaitamme ovat muun muassa ikääntyneet, liikuntarajoitteiset, lapsiperheet sekä joskus myös yritykset.

Asiakkaamme voivat tarvita esimerkiksi säännöllistä kodin perussiivousta, ikkunoiden pesua, muuttosiivousta tai esimerkiksi allergiasiivousta. Vaikka asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä, niin teemme siivouspalvelua myös yrityksille esimerkiksi pienten toimistojen ylläpitosiivouksen suhteen. Lue lisää yrityksille suunnatuista siivouspalveluistamme.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa siivouspalveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja joustavasti. Siivouspalveluita voit ostaa omakustanteisesti tai Jyväskylän kaupungin tarjoamilla palveluseteleillä. Siivouspalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Siivouspalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Siivouspalveluihimme kuuluvat mm:

  • Kotisiivous
  • Ikkunoiden pesu
  • Allergiasiivous
  • Muutto- ja loppusiivoukset
  • Remonttisiivous
  • Pienten toimistojen siivoukset

TILAA ILMAINEN ARVIO SIIVOUKSESTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion aiheesta kotisiivous, ikkunanpesu tai muuttosiivous. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ IKIKIVAN TARJOAMISTA SIIVOUSPALVELUISTA

Kotisiivous

Ikikiva tarjoaa erilaisia kotisiivouspalveluja moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Kotisiivous -palvelumme avulla saat helpotusta kiireiseen arkeen ja enemmän aikaa perheellesi sekä itsellesi.

Lue lisää

Ikkunoiden pesu

Ikikiva toteuttaa ammattitaitoista ikkunoiden pesua Jyväskylän alueella. Ikkunoiden pesu on huolellisuutta ja taitoa vaativaa työtä, jonka vuoksi ihmiset voivat halutessaan turvautua ulkopuoliseen apuun.

Lue lisää

Erikoissiivoukset

Ikikiva tarjoaa erilaisia erikoisiivous -palveluja Jyväskylän alueella. Teemme esimerkiksi allergiasiivousta, otsonointia, muutto- ja loppusiivouksia sekä remonttisiivouksia.

Lue lisää

Yrityksille

Ikikiva toteuttaa pienimuotoisesti siivouspalveluita yrityksille Jyväskylän alueella. Työympäristön siisteys tehostaa työntekijöiden viihtyvyyttä sekä lisää vapauttaa vapauttaa aikaa yritystoiminnalle.

Lue lisää

Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo