Tekstiilipesurin käyttövinkit

Tekstiilipesuri soveltuu hyvin mm. sohvien, sänkyjen ja mattojen ja auton penkkien puhdistukseen. Pesuri toimii painehuuhtelutekniikalla, jolloin pestävä pinta jää vain hieman kosteaksi. Yleensä pinta kuivuu noin vuorokaudessa kokonaan. Laite on helppo käyttää ja yleensä jos imuria osaa käyttää, osaa käyttää myös tätä.

Pestävä kohde kannattaa valmistella hyvin

Ihan alkuun pestävä pinta kannattaa imuroida ihan tavallisella imurilla. Seuraavaksi yksi pesuainetabletti liuotetaan n. 4 l vettä (=säiliöllinen). Tabletista olevaa päällystettä ei oteta irti, vaan se liukenee myös veteen. Pesuaineen menekki riippuu tekstiilin likaisuudesta ja pesutekniikasta, mutta yleensä 1 tabletti riittää esim, auton penkkehin ja 3 istuttavaan sohvaan.

Mikäli pestävä pinta ei ole kovin likainen, voi pesun aloittaa suoraan niin että laite työntää paineella pesuvettä ja samalla imee likaveden.

Monesti pinta on kuitenkin sen verran likainen, että voi olla tarpeen antaa pesuveden vaikuttaa hetken pinnalla. Silloin laitetaan laitteesta pelkkä painehuuhtelu päälle, levitetään pesuvesi ja kun se on vaikuttanut hetken, lähdetään pintaa pesemään niin että imuri on myös päällä.

Jos tekstiilissä on sellaisia tahroja, jotka eivät välttämättä lähde normaalilla pesuaineella, voi olla hyvä laittaa niihin hetkeksi vaikuttamaan jotain tahranpoistoainetta.

Tekstiilipesurin vuokraaminen

Ikikiva vuokraa tekstiilipesureita yksityiseen käyttöön. Vuokraan kuuluu 2 pesutablettia. Lisätabletteja voi ostaa tarvittaessa mukaan. Tabletit ovat helppo käyttää ja annostella.

Laitetta hakiessa opastamme vielä laitteen käytön. Täältä löydät lisätietoa tekstiilipesurin vuokraamisesta.


Ikikiva 2024 | Powered by Bautomo