Hoivapalvelut vammaisille

Ikikiva tarjoaa vammaisille ja heidän läheisilleen hoivapalveluita, joiden avulla arki kotona sujuu huolettomammin. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella. Palvelumme tarkoituksena on edistää asiakkaidemme sujuvaa arkea, niin että he voisivat asua kodissaan turvallisesti sekä mahdollisuuksien mukaan niin itsenäisesti.

Ikikivan vammaisille suunnattu hoivapalvelumme räätälöidään aina suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia ajatellen. Ikikivan henkilökunta voi osallistua esimerkiksi kodin siivoamiseen, käydä asiakkaan puolesta kaupassa tai olla apuna vaikkapa ulkoilussa.

Palveluita voit ostaa omakustanteisesti tai Jyväskylän kaupungin tarjoamilla palveluseteleillä. Hoivapalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Hoivapalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Vammaisille suunnattuihin palveluihimme kuuluvat mm:

  • Asiointiapu
  • Lääkkeiden jako
  • Ulkoiluapu
  • Ruoanlaitto ja syöttäminen
  • Kylvetys ja pesuapu

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME VAMMAISILLE

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion siitä kuinka voisimme auttaa. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

LUE LISÄÄ IKIKIVAN TARJOAMISTA HOIVAPALVELUISTA

VAIKEAVAMMAISTEN AMMATILLINEN HENKILÖKOHTAINEN APU

Vaikeavammaisten ammatillinen henkilökohtainen apu kohdistuu niihin toimiin, joissa asiakkaana oleva henkilö tarvitsee vamman tai sairauden vuoksi apua. Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on auttaa henkilöä hänen päivittäisissä toimissaan.

Lue lisää

Ikikiva 2020