Rainbow-puhdistusjärjestelmä

  • Tehokas ja hiiletön moottori,
  • Hepa-poistoilmansuodatin
  • huoneilmaan ei lähde mitään hiilipölyä
  • Hiljainen käyttää

Laitevuokra 35€/vrk, 70€/viikonloppu (sis. alv.)

Rainbow-puhdistusjärjestelmällä saat puhtaan ja pölyttömän huoneilman toisin kuin perinteisillä imureilla uniikin teknologian ja suunnitteluratkaisuiden ansiosta. Kaikki pöly kerääntyy vesisäiliöön eikä pölyä siten pääse takaisin huoneilmaan.

“Reiskan” kanssa saat tehtyä suursiivouksen kotiisi helposti ja tehokkaasti. Mukaan tulee lisävarusteena aina tehokas iso tamppari, jolla saa syväpuhdistettua matot, patjat ja sohvat. Lisävarusteena myös minitamppari, jolla saat pienemmät osat puhdistettua.

Lattiasuulake on suunniteltu niin, että saat samalla helposti imuroitua myös seinät ja katot.

Kun kaikki pöly kerääntyy vesisäiliöön, ei voi kun hämmästellä ja ihmetellä pölyn määrää. Samalla myös huoneilma puhdistuu.

Kuinka se toimii?

Tyypillinen pölynimuri käyttää roskien ja pölyn keräämiseen pölypussia. Pussi toimii oikein vain viisitoista minuuttia käyttöönotostaan. Silloin pöly on peittänyt pölypussin pienet reiät ja ilmavirta on loppunut. Sen jälkeen imuri puhaltaa pölyn takaisin huoneilmaan.

Rainbow E2:n sydän on separaattori, joka tekee pölyn niin raskaaksi, että se voidaan vetää vesiastiaan. Pöly ja lika jäävät vesiastiaan ja vain vesipesty puhdas ilma tulee takaisin huoneilmaan.

Separaattoria pyörittää tietokoneistettu, tehokas ja hiiletön moottori, josta huoneilmaan ei lähde mitään hiilipölyä. Sidottu pöly jää vesiastiaan miltei sataprosenttisesti (99,997%). Rainbow E2:een on lisätty pestävä HEPA-suodatin, joka vie siivouksen uudelle tasolle. Sillä saat täysin puhtaan huoneilman. Siivouksen jälkeen likainen vesi vain heitetään wc-astiaan.

Laitteissa, joissa ei ole poistoilmansuodatinta, puhallettaessa ilmaa vesiastian lävitse astiassa olevat mikrobit voivat aerosolisoitua ja päätyä huoneilmaan, jossa ne voivat aiheuttaa vakaviakin terveyshaittoja. Rainbow on ainoa laite, jossa on pestävä Hepa-poistoilmansuodatin.

Kaksitoiminen moottori mahdollistaa hiljaisen käyntiäänen. Matalampi taso on tarkoitettu ilmanpuhdistukseen, jolloin ääni ei häiritse. Kovimmalla tasolla oikeiden laitteiden kanssa sitä käytetään puhdistukseen ja tietenkin nopeaan ilmanpuhdistukseen.

 


Ikikiva 2020