Allergiasiivous

Allergiasiivous

Allergiasiivous on normaalisiivousta tarkempi ja laajempi. Siivouskerralla voidaan puhdistaa myös kodin seinä- ja kattopinnat. Samoin samalla voidaan tehdä vuoteen perusteellinen syväpuhdistus.

Mikäli olet allerginen ja muuttamassa asuntoon, jossa on ollut eläimiä, on allergiasiivous hyvä toteuttaa ennen muuttoa.

Allergiasiivoukseen kuuluu:

  • hajusteettomat pesuaineet
  • puhtaat välineet
  • Rainbow Puhdistusjärjestelmä

Allergiasiivouksen hinta 49€/h (sis. alv). Hyödynnä kotitalousvähennys!

Tuloksena raikkaampi ja puhtaampi koti!

Rainbow -puhdistuslaitetta voit myös vuokrata. Vuokra 30€/vrk, 60€/viikonloppu.

“Itsenäiset laboratoriokokeet todistavat että Rainbow puhdistusjärjestelmä voittaa kilpailun suodatustehokkuudesta. Yhdistämällä sen veteen pohjautuvan erotusteknologian, harjattoman moottorin ja hepa suodattimen, Rainbow pyydystää 99,997% tyypillisestä kotitalousliasta, ja luo merkittävästi paremman sisäilman laadun.” (Lisätietoja http://rainbowsystems.fi/)

Pedin kokonaisvaltainen syväpuhdistus

Kärsitkö nenän aamutukkoisuudesta, aivastelusta tai jopa astmaoireista? Tiesitkö, että sänky on yksi kodin pölyisimmistä paikoista.

Rainbow mahdollistaa petareiden, tyynyjen, peittojen ja patjojen alipaineistamisen. Alipaineen ansiosta pölypunkit kuolevat hapen puutteeseen – jos eivät siihen, niin viimeistään kun alipaine rikkoo pölypunkin kuoren. Kuolleet punkit ja muu roska (kuollut iho, hiukset, pöly, ruoan muruset) nousee pintaan alipaineen vuoksi, jonka jälkeen tuotteet syväimuroidaan tamppaavalla sähköharjalla. Kaikki lika sitoutuu veteen.

Vietät sängyssäsi noin kolmasosan elämästäsi. Satsaa hyvinvointiisi!