Vaikeavammaisten ammatillinen henkilökohtainen apu

Vaikeavammaisten ammatillinen henkilökohtainen apu kohdistuu niihin toimiin, joissa asiakkaana oleva henkilö tarvitsee vamman tai sairauden vuoksi apua. Henkilökohtaisen avun tarkoituksena on auttaa henkilöä hänen päivittäisissä toimissaan. Tällaisia toimia toimia voivat olla hyvinkin tavanomaiset asiat, kuten esimerkiksi liikkuminen, pukeutuminen, kodin siivoaminen sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen.

Ikikiva tarjoaa vaikeavammaisille suunnattua henkilökohtaista apua, jonka tarkoituksena on edistää asiakkaidemme sujuvaa arkea, niin että he voisivat asua kodissaan turvallisesti sekä mahdollisuuksien mukaan niin itsenäisesti. Vaikeavammaisten ammatillinen henkilökohtaisen avun tarve räätälöidään aina suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia ajatellen. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella.

Vaikeavammaisille suunnattua ammatillista apua voit ostaa omakustanteisesti tai Jyväskylän kaupungin tarjoamilla palveluseteleillä. Hoivapalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Hoivapalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Vaikeavammaisten ammatilliseen henkilökohtaiseen apuun kuuluu mm:

  • Lääkehoito, lääkkeiden antaminen ja jakaminen
  • Päivittäisissä toimissa avustaminen, mm liikkuminen, ruokailu, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen, asiointi ja kodin siivous
  • Hoidollinen avustaminen, mm. haavanhoito, katetrointi, cystofixin hoito

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME VAMMAISILLE

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion siitä kuinka voisimme auttaa. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

Ikikiva 2020