Hoivapalvelut ikääntyneille

Ikikiva tarjoaa ikääntyneille hoivapalveluita, joiden avulla arki kotona sujuu huolettomammin. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella. Palvelumme tarkoituksena on edistää ikääntyneiden asiakkaidemme sujuvaa arkea, niin että he voisivat asua kodissaan turvallisesti ja mielekkäästi mahdollisimman pitkään.

Ikikivan ikääntyneille suunnattu hoivapalvelumme räätälöidään aina suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia ajatellen. Ikikivan henkilökunta voi osallistua esimerkiksi kodin siivoamiseen, käydä asiakkaan puolesta kaupassa tai olla apuna vaikkapa ulkoilussa.

Palveluita voit ostaa omakustanteisesti tai Jyväskylän kaupungin tarjoamilla palveluseteleillä. Hoivapalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Hoivapalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Ikääntyneiden hoivapalveluun kuuluvat mm :

  • Asiointiapu
  • Lääkkeiden jako
  • Ulkoiluapu
  • Ruoanlaitto ja syöttäminen
  • Kylvetys ja pesuapu

KYSY LISÄÄ IKÄÄNTYNEILLE SUUNNATUISTA HOIVAPALVELUISTA

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion siitä kuinka voisimme auttaa. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

Ota yhteyttä

Ikikiva 2022