Hoivapalvelut Jyväskylä

Ikikiva tarjoaa erilaisia hoivapalveluita moniin eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Hoivapalveluidemme avulla saat apua ja tukea paikoin hektiseen ja välillä raskaaseen arkeen.Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella.

Hoivapalvelumme räätälöidään aina suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia ja tarpeita ajatellen. Ikikivan henkilökunta voi osallistua esimerkiksi kodin siivoamiseen, käydä asiakkaan puolesta kaupassa tai olla apuna vaikkapa ulkoilussa.

Palveluita voit ostaa omakustanteisesti tai Jyväskylän kaupungin tarjoamilla palveluseteleillä. Hoivapalveluiden kustannuksista saat lisätietoa Hoivapalveluiden Hinnastot -sivulta. Palvelusta saat myös kotitalousvähennyksen.

Hoivapalveluihimme kuuluvat mm :

  • Lapsiperheiden kotipalvelu
  • Omaishoitajien tukipalvelut
  • Asiointiapu
  • Lääkkeiden jako
  • Ulkoiluapu
  • Ruoanlaitto ja syöttäminen
  • Kylvetys ja pesuapu
  • Vammaisten henkilökohtainen apu

KYSY LISÄÄ HOIVAPALVELUISTAMME JA TILAA ILMAINEN ARVIO

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle arvion siitä kuinka voisimme auttaa. Arvion tilaaminen ei sido sinua mihinkään, ja on ilmaista.

 

Ota yhteyttä

Lue lisää Ikikivan tarjoamista hoivapalveluista

Hoivapalvelut ikääntyneille

Ikikiva tarjoaa ikääntyneille hoivapalveluita, joiden avulla arki kotona sujuu huolettomammin. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella.

Lue lisää

Hoivapalvelut vammaisille

Ikikiva tarjoaa vammaisille ja heidän läheisilleen hoivapalveluita, joiden avulla arki kotona sujuu huolettomammin. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluita asiakkaan yksilöllistä tarpeista lähtien luotettavasti ja kuntouttavalla periaatteella.

Lue lisää

Lapsiperheiden kotipalvelu

Ikikivan lapsiperheille suunnatun kotipalvelun avulla saat tukea esimerkiksi hektiseen ja välillä raskaaseen lapsiperheen arkeen. Lapsiperheiden kotipalvelun tarkoituksena on auttaa lapsiperheiden arkea ja näin ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä.

Lue lisää

Palvelusetelipalvelut

Palveluseteli on yksi tapa järjestää kunnan lakisääteisiä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja. Lue mitä palveluja Ikikiva tarjoaa palvelusetelillä

Lue lisää

Hoivapalveluiden hinnasto

Hoivapalvelumme räätälöidään aina suunnitelmallisesti asiakkaan hyvinvointia ja tarpeita ajatellen ja hinnat määräytyvät työhön kuluvan ajan sekä vaatimustason mukaan.

Lue lisää

Ikikiva 2022